The Sound of Nature

+36 70 385 6159

info@entreq.eu

PRICELIST

O Entreq

Od osnivanja 1999. godine ENTREQ predstavlja izvornu švedsku kompaniju, koja proizvodi različite audio kablove, kutije za uzemljenje, kablove za uzemljenje, ostali audio pribor, audio stalke - police za uređaje i strujne filtere i distributere. Mi smo jedna od vrlo malo kompanija, koja svaki proizvod iz svog asortimana razvija, izrađuje i proizvodi u Švedskoj. Upravo zbog ovog pristupa nas nikada nećete videti da imitiramo neki brend ili neko tehničko rešenje. Zbog svega toga se naši proizvodi izdvajaju od drugih ne samo po materijalima, koje koristimo u izradi, ili po dizajnu, već takođe i po načinu na koji su oni povezani. Kontrola nad svakim pojedinačnim aspektom proizvodnje u kombinaciji sa našom jedinstvenom filozofijom i dizajnom, nas čini sposobnim da se beskompromisno fokusiramo isključivo na kvalitet zvuka.

Kutije za uzemljenje Signalni kablovi

Čista i efikasna tačka uzemljenja nam je jedna od najvažnijih faktora za obezbeđenje najbolje moguće akustične platforme za bilo koji Hi-Fi sistem! Veliki problem leži u tome što su zaštitna uzemljenja vrlo često preopterećena ili nisu projektovana na način kako bi se mogla izboriti sa zagađenjima, koja pristižu sa svih strana.

Naše kutije za uzemljenje i Eartha kablovi su dizajnirani tako da oponašaju i funkcionišu pomalo kao Majka Zemlja u koncentrisanoj formi i nude najjednostavniju i najbržu putanju za uzemljenje i eliminaciju visoko frekventnih šumova.

Entreq proizvodi čitavu liniju analognih i digitalnih signalnih kablova, kao i strujnih kablova. Naši jedinstveni kablovi predstavljaju rezultat višegodišnjeg razvoja i napornog rada. Ništa nismo uzeli zdravo za gotovo, već smo umesto toga pristupili istraživanju aktuelnih stavova i znanja usvojenih na polju dizajna kablova i uloge dizajna kablova u transferu signala, te smo ih ponovo razmatrali, ne samo iz ugla tehničkih merenja, već i iz aspekta toga kako i na koji način oni zaista deluju na zvuk u svakoj ključnoj fazi. Rezultat svega toga je svakako jedinstven muzikalnost Entreq kablova.

Audio pribori Audio stalci

U asortimanu Entreq-a je dostupna široka linija audio pribora, kao što su uređaji za kontrolu vibracije , nogice za uređaje, damperi kablova (Cable Wraps), nosači kablova (Cable Lifters) itd. Sva ova sredstva nam pomažu da u svojim uređajima eliminišemo neželjene vibracije i da na taj način uspemo fino naštimovati naše sisteme, kako bi dostigli viši nivo muzičkog doživljaja. Ako se sećate osnovnih lekcija iz fizike, znaćete da se od energije ne možete otarasiti, već je jedino možete pretvoriti u drugu formu. To je fundamentalni zakon fizike i ujedno i prirode. Mi smo izabrali put konverzije neželjene energije u toplotu, pošto ona u najmanjoj meri utiče  štetno na naš muzički signal, koji nesumnjivo tretiramo kao dragocenost. Pripremite se, jer je konačan rezultat ponekad i te kako šokantan.

Athena i Wilma audio stalci predstavljaju kulminaciju znanja Entreq-a i kombinovanih tehnologija spojenih u sistem polica, koje su prvenstveno fokusirane na kontrolu neželjene fizičke, parazitske i vibracijske energije, visoko frekventnog šuma i efekata električnog uzemljenja. Iz tih razloga, podrazumeva se da ovaj sistem ima vrlo malo sličnosti u odnosu na gotovo sve ostale audio stalke, koji su trenutno dostupni na tržištu. To je jednostavno zbog toga što rešava čitav dijapazon problema, koje tradicionalni Hi-Fi stalci ni ne uzimaju u obzir. Iz tih razloga su Athena i Wilma sistemi iz više aspekata daleko efektivniji nego ostali, njima slični stalci, i mogu se vrlo fleksibilno konfigurisati na polju kvaliteta i fizičkih veličina, kao i iz ugla cene, na način da maksimalno zadovolje zahteve svakog kupca.

Strujni filteri i distributeri Kablovi za uzemljenje

Vi u stvari slušate struju iz vaših zidnih utičnica. U krajnjem slučaju, finalni akustični rezultat bilo kog muzičkog sistema u potpunosti zavisi od toga koliko ste uspešno neutralisali sve izvore smetnje, koji se nalaze u i oko energije, napajanja i pridruženog uzemljenja svakog pojedinog komponenata iz vašeg sistema. To je upravo ta snaga, koja se pretvara u zvučne talase i stoga, po našem mišljenju, ukoliko pokušavate da postavite prirodni sistem ozvučenja, neophodno je da prvo pođete od energije i uzemljenja. Naši distributivni sistemi električnom energijom funkcionišu na tri različita polja. Distribucija, čišćenje i posledično, uzemljenje. PowerUs, Cleanus i naša linija kutija za uzemljenje su i same po sebi vrlo efektivne, međutim kada povežete ceo sistem i spojite ga sa našim Eartha kablovima, zaista dobijate izvanredan performans prirodnog, dinamičnog, živog zvuka, koji je neverovatno opipljiv, slobodan i niske distorzije.

Naši kablovi za uzemljenje su dizajnirani na način da funkcionišu zajedno sa našim kutijama za uzemljenje. Teško je poverovati da jedan kabel za uzemljenje može imati tako ogroman uticaj na kvalitet zvuka! Dizajn kablova u značajnoj meri utiče na to kako će kablovi odvoditi šumove i latentne struje od uređaja. Mi verujemo da se to dešava zbog toga, što je struja koju moramo eliminisati u isto vreme veoma niskog napona, a i puna izrazitih visoko frekventnih smetnji. Različiti izbori materijala i dizajna kablova za uzemljenje daju potpuno drugačije rezultate. Mi nudimo Eartha kablove, sa kojima vrlo lako  možete  Vašu postojeću opremu prikopčati na našu kutiju za uzemljenje, korišćenjem bilo kakve utičnice.

DEALERS WANTED!

Österreich
Italia
Česko
Srbija
Hrvatska
Schweiz
Polska
Slovensko
Romania
Slovenia
Magyarország
Mi smo zvanični distributer ENTREQ PROIZVODA u dole navedenim zemljama, stoga prodaju vršimo isključivo i ekskluzivno na teritoriji ovih teritorija. Takođe, u potrazi smo za posvećenim i odgovornim trgovcima, koji bi u svojim regionima, voleli da rade sa ovim zaista jedinstvenim i fantastičnim proizvođačem.

Slobodno nas kontaktirajte u slučaju bilo kakvih pitanja ili zahteva za dostavljanje daljih informacija ili ponuda.

+36 70 385 61 59

info@entreq.eu

Sound Mania Ltd. | 1036 Budapest |  Árpád fejedelem útja 65. | Hungary |

Phone:+36 70 385 6159 | info@entreq.eu

Sound Mania Ltd. | 1036 Budapest |  Árpád fejedelem útja 65. | Hungary |

Phone:+36 70 385 6159 | info@entreq.eu