The Sound of Nature

+36 70 385 6159

info@entreq.eu

PRICELIST

Az Entreq

Az 1999-ben alapított Entreq egy igazi svéd vállalat, amely különböző audio kábeleket, földelő dobozokat, földelő kábeleket, kiegészítőket, állványokat és táp termékeket gyárt. Azon kevés vállalat közé tartozik, amely Svédországban fejleszti és gyártja minden termékét. Az Entreq a saját útján halad, nem utánozza más márkák fejlesztési irányait. Ezért jellemző az Entreq termékekre az egyedi anyagok használata, jellegzetes kivitelezése és a komponensek szoros egymáshoz való kapcsolódása. Az Entreq teljes körű kontrollra alapuló filozófiája a biztosíték arra, hogy kompromisszumok nélkül tudjon fókuszálni a termékei hangzásbeli minőségre.

Földelődobozok Jelátviteli kábelek

Meggyőződésünk, hogy bármelyik hifi rendszer számára a legfontosabb egy tiszta és hatékony földpont biztosítása.

A mindennapokban nagy problémát okoz, hogy a földelést sokszor túlterhelik, vagy nem úgy alakítják ki, hogy alkalmas legyen a különböző területekről érkező zajok kiszűrésére.

Az Entreq földelődobozok és az Eartha kábelek úgy lettek megkonstruálva, mintha együtt az anyaföld kicsinyített másai lennének, és a legegyszerűbb és leggyorsabb útvonalat kínálják a nagyfrekvenciás zajok és kóboráramok földpontba való elvezetésére és megsemmisítésére.

Az Entreq az analóg és digitális jelátviteli kábelek és tápkábelek teljes választékát is gyártja. A cég különleges minőségű kábelei több éves fejlesztés és kemény munka eredményeként születtek meg. Az Entreq semmit nem vett át más kábelfejlesztőktől, inkább alaposan tanulmányozta és újraértékelte a kábeltervezéssel kapcsolatban felhalmozódott tudást. Az Entreq kábelek tervezésekor nem csupán a műszaki paraméterek számítottak. Jelentős tényező volt a kábel összetevőinek egymásra történő auditív hatása is. Az eredmény egy egyedülálló hangzás lett, amit csak az Entreq kábelek nyújtanak!

Kiegészítők Állványok

A kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre az Entreq kínálatában, mint például a rezgéscsillapító eszközök, készülék alátétek, kábel csillapítók és tartók, stb. Mindegyik eszköz a nem kívánt rezgések eltüntetését segíti elő, használatukkal szinte finomra hangolhatjuk az egyes komponensek hangzását – és valóban új szintre emeli a zenehallgatási élményt.

Alapvető fizikai törvény, hogy energia nem vész el, csak átalakul. Nos, az Entreq kiegészítői a nem kívánt rezgések energiáját hővé alakítja, mert ez az energiaforma befolyásolja legkevésbé a zenei jelet. Érdemes kipróbálni, az eredmény sokkoló lehet!

Az Athena és Wilma állványrendszerek az Entreq által felhalmozott tudás- és az azzal kombinált technológiák csúcspontja. Ezek az állványok elsősorban a nem kívánt rezgési energiák, a nagyfrekvenciás zaj és az elektromos alapú kóboráramok ellenőrzésére összpontosít. Alapvetően ebben különbözik más hifi állványok többségétől, amelyek egyszerűen nem veszik figyelembe a rendszert övező, periférikus problémákat.

Az Athena és Wilma több szempontból is hatékonyabb, mint bármely más, hasonló árú megoldás. Remekül konfigurálható az ügyfelek rendszerigényeihez nemcsak minőség és helyigény szempontjából de a rendelkezésre álló pénzbeli források tekintetében is.

Táp termékek Földelőkábelek

Amikor zenét hallgatunk akkor tulajdonképpen az áramot hallgatjuk ami a fali aljzatunkból jön. Akár analóg rendszerünk van, akár digitális ez mindkét esetben igaz. Szerintem ebben mindenki egyetért velünk. Egy zenei hangátvitelre tervezett rendszer végső hangminősége attól függ, mennyire sikerül kezelni az egyes komponensek áramellátásával, a tápegységekkel és a földeléssel összefüggő interferenciákat. Ez az interferencia hanghullámként jelenik meg a rendszerben.  Az Entreq hitvallása szerint  az interferenciák és a földelés a két legfontosabb terület, amelyet kezelni kell, ha valaki természetes hangzásra törekszik. A táprendszereink három különböző területen működnek: eloszlás, tisztítás és későbbi földelés. A PowerUs, a Cleanus és az Entreq Ground Box termékcsalád elemei önmagukban is elég hatékonyak, de a maximális eredményért, a kiemelkedően természetes hangzásért, zenei dinamikáért, a minimalizált torzításért érdemes az egész rendszert Eartha kábelekkel összekötni!

Az Entreq földelőkábeleket az Entreq földelő dobozaival közös használatra tervezték. Első hallásra hihetetlen, hogy a földelő kábel/doboz páros milyen döbbenetes minőségi ugrást eredményez a rendszerben. A nagyfrekvenciás, alacsony feszültségű és kóbor áramok elvezetésének módja jelentős hatást gyakorolhat a rendszer hangzására. Az Entreq Eartha kábelei hosszú évek auditív és műszaki próbái során érték el jelenlegi összetételüket, megformálásukat, hogy a legjobb utat biztosítsák ezen áramok elvezetésére.

Az Eartha kábelek az összes lehetséges csatlakozóval elérhetők, hogy a rendszer könnyen összekapcsolható legyen a földelődobozokkal.

DEALERS WANTED!

Österreich
Italia
Česko
Srbija
Hrvatska
Schweiz
Polska
Slovensko
Romania
Slovenia
Magyarország
Cégünk az ENTREQ terékeinek hivatalos forgalmazója az alább felsorolt országokban, ennél fogva az Entreq termékeit csak és kizárólag ezeken a területeken értékesítjük. Az alábbi országokból megbízható és elkötelezett kereskedő partnerek érdeklődését várjuk ennek a különleges termékcsaládnak a forgalmazásához!

Ha bármilyen kérdése van, vagy további információkat szeretne, lépjen kapcsolatba velünk!

+36 70 385 61 59

info@entreq.eu

Sound Mania Ltd. | 1036 Budapest |  Árpád fejedelem útja 65. | Hungary |

Phone:+36 70 385 6159 | info@entreq.eu

Sound Mania Ltd. | 1036 Budapest |  Árpád fejedelem útja 65. | Hungary |

Phone:+36 70 385 6159 | info@entreq.eu